(Paper) TATA INFOTECH PLACEMENT PAPER (SERIES)

PAPER: TATA INFOTECH PLACEMENT PAPER (SERIES)

1. 19,24,20,25,21,26,?
 Ans:22

2. 11,14,12,15,13,16,?
Ans: 14

3. 10,2,8,2,6,2,?
Ans:4

4. 8,9,11,14,,18,23,?
Ans:29

5. 25,25,22,22,19,19,?
Ans:16

6. 14,2,12,4,10,6,?
a:8

7. 7,16,9,15,11,14,?
a:13

8. 40,42,39,44,38,46,?
Ans: 37

9. 3,18,4,24,5,30,?
Ans: 6

10. 18,20,22,20,28,20,?
 Ans:22

11. 18,20,10,12,4,6?
Ans: 0

12. 7,6,8,5,3,7,?
ans:4

13. 9,18,21,25,20,?
ans:30

14. 3,3,4,8,10,36,?
ans:33

15.30,28,25,20,34,28,?
ans:21

16. 4,8,16,32,64,128,?
ans:256

17. 8,16,24,32,40,48,?
ans:56

18. 13,11,14,12,15,13,?
ans:16

19. 6,18,36,108,216,648,?
ans:1296

20. 4,4,8,8,16,16,?
ans:32

21. 2,6,18,54,162,486,?
ans:1458

22. 4,20,35,49,62,74,?
ans:85

23. 10,18,15,23,20,28,?
ans:25

24. 4,10,8,14,12,18,?
ans:16

25 10,15,12,17,14,10,?
ans:16