(Paper) Campus Placement Papers Infosys (Part -4)

Paper : Campus Placement Papers Infosys (Part -4)

66. A lady was out for shopping. she spent half of her money in buying A and gave 1 doller to bagger. futher she spent half of her remaining money and gave 2 doller to charity. futher she spent half of remaining money n gave 3 dollor to some childrans. now she has left with 1 doller. how much she had in the beginning?

Ans $42

67. There are certain diamonds in a shop.
1 thief stole half of diamonds and 2 more.
2 thief stole half of remaining and 2 more
3. same as above
4 same as above.
5 came nothing was left for that.

how many dimands was there???
Ans 60 diamonds

68. There are three frens A B C.
1. Either A or B is oldest
2. Either C is oldest or A is youngest.

Who is Youngest and who is Oldest?
Ans A is youngest n B is oldest.

69. Father says my son is five times older than my daughter. my wife is 5 times older that my son. I am twice old from my wife and altogether (sum of our ages) is equal to my mother 's age and she is celebrating her 81 birthday. so what is my son's age?

Ans - 5 years.

70.. In Mulund, the shoe store is closed every Monday, the boutique is closed every Tuesday, the grocery store is closed every Thursday and the bank is open only on Monday, Wednesday and Friday. Everything is closed on Sunday.

One day A, B, C and D went shopping together, each with a different place to go. They made the following statements:
A D and I wanted to go earlier in the week but there wasn?t day when we could both take care of our errands.
B I did not want to come today but tomorrow I will not be able to do what I want to do.
C I could have gone yesterday or the day before just as well as today.
D Either yesterday or tomorrow would have suited me.

Which place did each person visit ?

Ans: A-BOUTIQUE
B-BANK
C-GROCERY
D-SHOE

71. Fodder, pepsi and cereale often eat dinner out.
each orders either coffee or tea after dinner. if fodder orders coffee, then pepsi orders the drink that cereale orders if pepsi orders coffee, then fodder orders the drink that cereale doesnot oder if cereale orders tea, then fodder orders the drink that pepsi orders which person/persons always orders the same drink after  dinner ?

Ans:Fodder

72. At a recent birthday party there were four mothers and their children. Aged 1,2,3 and 4. from the clues below can you work out whose child is whose and their relevant ages ?

It was jane?s child?s birthday party.
Brian is not the oldest child.
Sarah had Anne just over a year ago.
Laura?s Child will be next birthday.
Daniel is older than Charlie is.
Teresa?s child is the oldest.
Charlie is older than Laura?s child.
Ans: Jane ? Charlie -3

Laura ? Brian ? 2
Teresa ? Daniel ? 4
Sarah ? Anne - 1

73. We are given 100 pieces of a puzzle. If fixing two components together is counted as 1 move ( a component can be one piece or an already fixed set of pieces), how many moves do we need to fix the entire puzzle.

Ans: 99

74. Two guys work at some speed...After some time one guy realises he has done only half of the other guy completed which is equal to half of what is left !!! #$%#$ So how much faster than the other is this guy supposed to do to finish with the first.
Ans: one and half times or 3/2

75. There is a square cabbage patch.He told his sister that i have a larger patch than last year and hence more cabbages thios year.Then how many cabbages i have this year.?

Ans:106*106=11236

76. There are three guesses on the color of a mule
1 says:itz not black
2 says:itz brown or grey
3 says: itz brown

Atlest one of them is wrong and one of them is true.....Then whatz the color of mule?

Ans: Grey

77. Jim,Bud and sam were rounded up by the police yesterday. because one of them was suspected of having robbed the local bank. The three suspects made
the following statements under intensive questioning.

Jim: I'm innocent
Bud: I'm innocent
Sam: Bud is the guilty one.

If only one of the statements turned out to be true, who robbed the bank?

Ans:BUD.

78. There are two containers on a table. A and B . A is half full of wine, while B, which is twice A's size, is onequarter full of wine . Both containers are filled with water and the contents are poured into a third container C. What portion of container C's mixture is wine ?

Ans:33.33%

79. A man was on his way to a marriage in a car with a constant speed. After 2 hours one of the tier is punctured and it took 10 minutes to replace it. After that they traveled with a speed of 30 miles/hr and reached the marriage 30 minutes late to the scheduled time. The driver told that they would be late by 15 minutes only if the 10 minutes was not waste.

Find the distance between the two towns?

Ans: 120 miles

80. A bargainhunter bought some plates for $ 1.30 from a sale on saturday,where price 2cents was marked off at each article .On monday she went to return them at regular prices,and bought some cups and saucers from that much amount of money only.the normal price of plate were equal to the price of 'one cup and one saucer'.

In total she bought 16 items more than previous. saucers were only of 3 cents hence she brought 10 saucers more than the cups, How many cups and saucers she bought and at what price?

Ans: 8,18 Price: 12,3.

81. Mr. T has a wrong weighing pan.One arm is lengthier than other.1 kilogram on left balances 8 melons on right.1 kilogram on right balances 2 melons on left.If all melons are equal in weight,what is the weight of a single melon?

Ans:200 gms

82. A card boarb of 34 * 14 has to be attached to a wooden box and a total of 35 pins are to be used on the each side of the cardbox.Find the total number of pins used .

Ans: 210

Previous | First