(Model Test Paper) General Aptitude Model Paper For Entrance Examinations (Arithmetic Reasoning)

Test Paper :  General Aptitude Model Paper For Entrance Examinations (Computer Basics)

Question 1: Identify the statement that is correct in context of XML.


    1. Java is the only language that can be integrated with XML.
    2. XML contains a set of predefined tags.
    3. CSS and XSL are the two types of stylesheets that can be used with XML.
    4. XML attributes are used to give additional information about the DTD.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 2: Sorting is not possible by using which of the following methods?

    1. Insertion
    2. Selection
    3. Exchange
    4. Deletion
    5.
Correct Answer: 4.


Question 3: In adaptive tree walk protocol, each node at level I has a fraction _ _ _ _ _ _ _ of the station below it

    1. 2I
    2. I2
    3. 2 - I
    4. I - 2
    5.
Correct Answer: 3.


Question 4: Identify the parameter used in the sp_add_jobstep stored procedure.

    1. @on_success_action
    2. @start_step_id
    3. @active_start_date
    4. @freq_recurrence_factor
    5.
Correct Answer: 1.


Question 5: Which session parameter specifies the type of originating directory, location of the server, and logon credentials in directory replication?

    1. Source directory
    2. Target directory
    3. Schedule
    4. Log level
    5. None of the above
Correct Answer: 4.


Question 6: What layer converts data into Packets?

    1. Network
    2. Application
    3. Physical
    4. Data Link
    5.
Correct Answer: 1.


Question 7: What is the default security mode in SQL Server 2000?

    1. Server mode
    2. Windows mode
    3. Client mode
    4. Mixed mode
    5.
Correct Answer: 2.


Question 8: Data in a queue is accessible

    1. First in First out
    2. First in last out
    3. Last in First out
    4. None of the Above
    5.
Correct Answer: 1.


Question 9: Changing computer language of 1's and 0's to characters that a person can understand is...

    1. Highlight
    2. Clip art
    3. Decode
    4. Execute
    5.
Correct Answer: 3.


Question 10: On what date was the debut of the first IBM Personal Computer?

    1. August 12, 1981
    2. January 21 1979
    3. August 21, 1980
    4. January 12, 1982
    5.
Correct Answer: 1.


Question 11: Donna is working in NS Toys. She is making a brochure about the various products of her company. She needs to use blue color in many images of toys. For this, she needs to create a new color style with blue color. Identify the correct sequence of steps to create a new color style. Click the New Color Style button. Select the Color Styles command from the Tools menu. Select the blue color from the New Color Style dialog box. Click the OK button.

    1. 2,3,1,4
    2. 1,2,3,4
    3. 2,1,3,4
    4. 1,3,2,4
    5. 1,4,3,2
Correct Answer: 3.


Question 12: Visual Basic is a ________ driven program.

    1. Sequence
    2. Loop
    3. Event
    4. Jump
    5.
Correct Answer: 3.


Question 13: Which model is used in situations where setting up the publisher and distributor on the same computer is not possible due to less space on the publisher or slow network link between the publisher and subscribers?

    1. Central Publisher/Distributor and Multiple Subscribers model
    2. Multiple Publishers and Central Subscriber model
    3. Republisher model
    4. Central Publisher, Remote Distributor, and Multiple Subscribers model
    5.
Correct Answer: 4.


Question 14: You want to create a new web using FrontPage. You open the New Web Sites dialog box. Which of the following information can you specify?

    1. The author of the new web.
    2. The location of the new web.
    3. The date that the web is created.
    4. The number of pages the web will have.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 15: who is the father of computers?

    1. charles darwin
    2. charles babbage
    3. ricky barwy
    4. JAMES GOSLING
    5.
Correct Answer: 2.


Question 16: Which counter determines the time that a client application had to wait for each lock request?

    1. SQLServer:General Statistics: User Connections
    2. SQLServer:Locks: Number of Deadlocks/sec
    3. SQLServer:Locks: Lock Waits/sec
    4. SQLServer:Locks: Average Wait Time (ms)
    5.
Correct Answer: 3.


Question 17: Which command will you use to create a temporary tablespace named Temp consisting of a temporary file temp01.dbf of size 10M in the D:\Oracle\Orcl\ directory.

    1. CREATE TABLESPACE Temp TEMPFILE ‘D:\Oracle\Orcl\Temp01.dbf’ SIZE 10M;
    2. CREATE TEMPORARY TABLESPACE TEMPFILE ‘D:\Oracle\Orcl\Temp01.dbf’ SIZE 10M;
    3. CREATE TEMPORARY TABLESPACE TEMP TEMPFILE ‘D:\Oracle\Orcl\Temp01.dbf’ 10M;
    4. CREATE TEMPORARY TABLESPACE TEMP TEMPFILE ‘D:\Oracle\Orcl\Temp01.dbf’ SIZE 10M;
    5.
Correct Answer: 4.


Question 18: Statement A: A page layout includes page setup and page background. Statement B: To specify the page setup, you need to specify the size for the page. Which of the following options is true about the above statements?

    1. Both Statement A and Statement B are true.
    2. Statement A is true and Statement B is false.
    3. Both the statements are false.
    4. Statement B is true and Statement A is false.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 19: Which of the following is not a programming language?

    1. Basic
    2. Java
    3. Turing
    4. C#
    5.
Correct Answer: 3.


Question 20: Which provides the quickest access to data?

    1. ROM
    2. IDE
    3. SCSI
    4. RAM
    5.
Correct Answer: 4.


Question 21: An acknowledged connectionless service is useful over unreliable channels such as _ _ _ _ _ _ _ _ systems

    1. Wireless
    2. Wired
    3. Double wired
    4. Synthetic
    5.
Correct Answer: 1.


Question 22: FDDI is an acronym for _ _ _ _ _ _ _

    1. Fast data delivery interface
    2. Fiber distributed data interface
    3. Fiber distributed digital interface
    4. fast distributed data interface
    5.
Correct Answer: 2.


Question 23: You are using a an AutoShape object in your document. You notice that there is a colored selection handle near the object. What is the purpose of this colored selection handle?

    1. The object can be resized by dragging the colored selection handle.
    2. The object's shape can be changed by dragging the colored selection handle.
    3. The object can be deleted by clicking on the colored selection handle.
    4. The object's color can be changed using the colored selection handle.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 24: Which of the following is an I/O device that enables you to remotely control the connected microcontroller?

    1. USB
    2. IR
    3. PWM
    4. ADC
    5.
Correct Answer: 2.


Question 25: Jar is a:

    1. utility that is used to connect two networks that are using different protocols.
    2. small Java program that can be embedded in an HTML page.
    3. utility provided by Java to package all the files, such as class and image files, in a compressed form.
    4. Java utility for finding files stored on different sites.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 26: Select the odd one out a. SQL b. DB2 c. SYBASE d. HTTP

    1. d
    2. a
    3. c
    4. b
    5.
Correct Answer: 1.


Question 27: Upper Memory blocks are located where ?

    1. Conventional Memory
    2. Extended Memory
    3. Expanded memory
    4. Reserved Memory
    5.
Correct Answer: 4.


Question 28: You are creating an application for your personnel department with the project name PERSPROJ. Which of the following commands would you enter at the DOS prompt to compile your project to an executable named PERS.EXE?

    1. vb32 /make PERSPROJ PERS.EXE
    2. vb32 PERSROJ PERS.EXE
    3. vb32 /compile PERSPROJ PERS.EXE
    4. vb32 /compile PERS.EXE PERSPROJ
    5.
Correct Answer: 1.


Question 29: Every Java standalone program will hava a main method. A parameter has to be passed to main method. What is the data type of the parameter?

    1. Byte Array
    2. Integer Array
    3. Object
    4. String Array
    5.
Correct Answer: 4.


Question 30: Statement A: A form field enables a visitor to enter text in a form. Statement B: You cannot specify the length of the form field. Which of the above statements is TRUE?

    1. Statement A is True and Statement B is False.
    2. Statement A is False and Statement B is True.
    3. Both Statement A and Statement B are True.
    4. Both Statement A and Statement B are False.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 31: You want to open a Hypertext document in Internet. Which of the following scheme should precede the address of the document?

    1. WWW
    2. HTTP
    3. FTP
    4. TCP
    5.
Correct Answer: 2.


Question 32: SCSI-2 cables have how many pins?

    1. 40
    2. 25
    3. 50
    4. 72
    5.
Correct Answer: 3.


Question 33: Which of the following is not an reason for the fact that most of the processing is done at the server ?

    1. To reduce network traffic
    2. For application sharing
    3. To implement business rules centrally
    4. None of the above
    5.
Correct Answer: 4.


Question 34: If the files of a component to be installed are stored in multiple CDs, which statement is correct with respect to the custom installation of RH Linux 7.0 on a computer with single CD drive?

    1. Installation will work only if the computer has multiple CD drives
    2. An error will be reported and installation will terminate.
    3. The installation program will prompt for the CD replacement
    4. Installation will be completely automatic and no user intervention is required.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 35: which virus sometimes called a boot sector virus,executes when a computer boots up because it resides in the boot sector of a floopy disk or master boot record of a hard disk.

    1. system virus
    2. trojan horse virus
    3. macro virus
    4. file virus
    5. none of these.
Correct Answer: 5.


Question 36: Identify the source from which a partitioned view can derive its content.

    1. Multiple tables
    2. Horizontally partitioned table
    3. Vertically partitioned table
    4. Multiple tables residing on different servers
    5.
Correct Answer: 2.


Question 37: A class includes an interface but does not fully implement the methods defined by that interface. How do you declare this class?

    1. As final
    2. As static
    3. As public
    4. As abstract.
    5.
Correct Answer: 4.


Question 38: Susan is creating a Web site where she needs to use an image at multiple locations. Which symbol type should she create to reuse a static image?

    1. Font
    2. Graphic
    3. Movie clip
    4. Button
    5.
Correct Answer: 2.


Question 39: An interrupt handler is a(n):

    1. location in memory that keeps track of recently generated interrupts.
    2. peripheral device.
    3. utility program.
    4. special numeric code that indicates the priority of a request
    5.
Correct Answer: 4.


Question 40: . To send a data packet using datagram , connection will be established

    1. before data transmission
    2. connection is not established before data transmission
    3. no connection is required
    4. none of the above
    5.
Correct Answer: 3.


Question 41: Which tool is used for structured design?

    1. Data Flow diagram
    2. Decision trees
    3. Structured English
    4. Structured chart
    5.
Correct Answer: 4.


Question 42: The Service offered by the Data layer is

    1. Unacknowledged connectionless service
    2. Acknowledged connectionless service
    3. Acknowledged connection-oriented service
    4. All of the above
    5.
Correct Answer: 4.


Question 43: Buffering is

    1. a) the process of temporarily storing the data to allow for small variation in device speeds
    2. b) a method to reduce cross talks
    3. c) storage of data within transmitting medium until the receiver is ready to receive.
    4. d) a method to reduce routing overhead.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 44: Virtual memory size depends on

    1. address lines
    2. data bus
    3. disc space
    4. a & c
    5.
Correct Answer: 1.


Question 45: Which option enables you to change the outline properties of an object?

    1. Default: CorelDRAW Palette
    2. Outline Pen dialog box
    3. Uniform Fill dialog box
    4. Color Docker Window
    5.
Correct Answer: 2.


Question 46: In LTE, RRC stands for
In LTE, RRC stands for

    1. Radio Resource Control
    2. Radio RLink Control
    3. Both
    4. None
    5.
Correct Answer: 1.


Question 47: COM ports Use

    1. 9 pin male connector
    2. 14 pin female connector
    3. parallel connector
    4. edge connector
    5.
Correct Answer: 1.


Question 48: ls command is used to
ls command is used to

    1. list the files in the current working directory or file
    2. list the deleted files in the current working directory or file
    3. skip the files in the current working directory or file
    4. none
    5.
Correct Answer: 1.


Question 49: Interface methods can be declared with which the following modifiers

    1. public
    2. private
    3. synchronized
    4. native
    5.
Correct Answer: 1.


Question 50: Which one of these is not a property of Frames?

    1. It can load its own URL, independent of other frames.
    2. It can be given a name.
    3. Its size can be changed based upon the settings.
    4. It is used to download web pages using ftp.
    5.
Correct Answer: 4.


Question 51: Which of the following describes a full-duplex transmission?

    1. Uses a single cable
    2. Uses a point-to-point connection from the transmitter of the transmitting station to the receiver of the receiving station
    3. Data transmission in both directions, but only one way at a time
    4. Data transmission in only one direction
    5.
Correct Answer: 2.


Question 52: Lotus Organizer and Corel Central are examples of ____________ software.

    1. analytical
    2. database
    3. presentation
    4. PIM
    5.
Correct Answer: 4.


Question 53: You want to change the default font setting that is used by the Device context to output the text to the video screen. What should you do to accomplish this task?

    1. Specify the desired font when you output the text to the Device Context using TextOut() function.
    2. Select the desired font object from the Stock into the Device context using SelectObject() function.
    3. Using SetTextFont() function.
    4. You cannot change the default font used by the Device Context.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 54: Which of the following is an empty element?

    1. Title Element
    2. Head Element
    3. Base Element
    4. Body Element
    5.
Correct Answer: 3.


Question 55: To delegate service accounts, identify the step that you need to perform.

    1. Kerberos support is disabled in Windows 2000.
    2. SQL AgentCmdExec Proxy Account should be created.
    3. The Active Directory option “Account is sensitive and cannot be delegated” should be set.
    4. The Active Directory options, “Account is trusted for delegation” and “Computer is trusted for delegation” should be set.
    5.
Correct Answer: 4.


Question 56: ___________ terminals (formerly known as cash registers) are often connected to complex inventory and sales computer systems .

    1. Data
    2. Sales
    3. Query
    4. (Point-of-sale (POS)
    5. None of these
Correct Answer: 2.


Question 57: Identify the correct option about the following statements. Statement A: Rotation is the process of presenting the 3D text at various angles. Statement B: You can view a 3D text rotating only vertically. Statement C: The option of rotating the 3D text allows you to present a single 3D text object in various frames giving an effect of several 3D text objects. Statement D: To rotate a 3D text, you need to make use of the Library Palette to rotate a 3D text.

    1. Only Statement A is false.
    2. Only Statement C is false.
    3. Only Statement D is false.
    4. Only statement B is false.
    5.
Correct Answer: 4.


Question 58: As a frame travels through a routed network the Mac address will always:

    1. change to reflect the current source and destination
    2. remain the same
    3. the source address will remain the same but the destination address will change
    4. the source address will change and the destination address will change
    5. none of the above
Correct Answer: 1.


Question 59: By implementation we mean the transformation of our design into a database system which operates on a particular machine, usually under the conrol of

    1. software system
    2. hardware system
    3. a database management system
    4. None of the above
    5.
Correct Answer: 3.


Question 60: What is the drawback of packet filtering routers?

    1. Packet filtering routers cannot restrict incoming traffic using network addresses and port number.
    2. Packet filtering routers cannot filter connectionless, transport layer protocol, such as UDP.
    3. Packet filtering routers can filter connection-oriented transport layer protocol, such as TCP.
    4. Packet filtering routers also filter data in packets.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 61: Difference between a Hub & a Repeater

    1. (a) Hub is used in Network Layer & Repeater at Physical Layer
    2. (b) Hub & Repeater both are same
    3. (c) Hub is a Repeater
    4. (d) Hub divides Bandwidth among various Machines whereas Repeater doesn’t
    5.
Correct Answer: 5.


Question 62: The ___________ feature enables you to plan and track usable resources.

    1. Resource Leveling
    2. Resource Assignment
    3. Material Resources
    4. Resource Comments
    5.
Correct Answer: 3.


Question 63: What is the expansion of ASCII ?

    1. American Standard Code for Information Interchange
    2. American Standard Code for Internal Interchange
    3. American Standard Common for Information Interchange
    4. American Standard Code for Information Interexchange
    5.
Correct Answer: 1.


Question 64: Which is file scope variables in this program
#includ float a,b; void f1(char ); int main() { char ch; - - { int i=0; - - - } } void f1 (char g) { short x,y; }

    1. a,b
    2. a
    3. b
    4. ch
    5.
Correct Answer: 1.


Question 65: A sorting algorithm which can prove to be a best time algorithm in one case and a worst time algorithm in worst case is

    1. Quick Sort
    2. Heap Sort
    3. Merge Sort
    4. Insert Sort
    5.
Correct Answer: 1.


Question 66: Which type of switching uses the entire capacity of a dedicated link?

    1. Circuit switching
    2. Datagram packet switching
    3. Virtual circuit packet switching
    4. Message switching
    5.
Correct Answer: 4.


Question 67: Which Weblogic application model uses Java Beans and Enterprise Java Beans, and accepts request from the clients?

    1. Web-based Component Application Model
    2. Java Client Application Model
    3. Web based Application model
    4. EJB Component Model
    5.
Correct Answer: 1.


Question 68: Which of the following is a web administration tool in FrontPage and gives you a complete picture of your web and the associated links of your web?

    1. FrontPage Explorer
    2. FrontPage Component
    3. Personal Web Server
    4. Form Handler
    5.
Correct Answer: 1.


Question 69: Smith has written a program in C. Some of the code that he requires is already present in a standard directory. Smith wants to merge the source code of that standard file into current file. Which of the following pre-processor directive can be used for this?

    1. File inclusion
    2. Macro definition and substitution
    3. Conditional compilation
    4. Error reporting
    5.
Correct Answer: 1.


Question 70: You can reduce the query response time by

    1. creating joins on the tables in a database.
    2. creating data pages on the tables in a database.
    3. creating indexes on the tables in a database.
    4. scanning the table.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 71: Definitions of member functions for the LinkedList class are contained in

    1. LinkedList.h file
    2. LinkedList.cpp file
    3. LinkedList.txt file
    4. LinkedListDemo.cpp file
    5.
Correct Answer: 2.


Question 72: Identify the interface of an EJB, which defines operations that enables creation, finding, and destroying an EJB.

    1. EnterpriseBean interface
    2. SessionContext interface
    3. Remote interface
    4. Home interface
    5.
Correct Answer: 4.


Question 73: Which of the function is used to convert String to Number in java program?

    1. toNumber()
    2. conString()
    3. valueOf()
    4. None of the Above
    5.
Correct Answer: 3.


Question 74: The standard input device for a PDA is a:

    1. A. stylus.
    2. B. touch pad.
    3. C. keyboard.
    4. D. trackball mouse.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 75: It is possible to compile a C++ program for any type of CPU provided with a C++ compiler targeted to the CPU. Which of the following sentences is correct with respect to Java?

    1. Java was designed to replace C++.
    2. Java is a Platform Independent Language.
    3. Java is a Platform dependent Language.
    4. Java is a low level language.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 76: How much memory is conventional memory?

    1. 640K
    2. 1204K
    3. 1024K
    4. 512k
    5.
Correct Answer: 1.


Question 77: If you need to use images to animate a Web page, where the images will be stored?

    1. The images are stored under the window object in an array of objects called images[]
    2. The images are stored under the document object in an array of objects called images[]
    3. The images are stored under the window object in an array of objects called img[]
    4. The images are stored under the image object in an array of objects called img[]
    5.
Correct Answer: 2.


Question 78: Identify the error in the following code snippet: InetAddress my_address = InetAddress.getLocalHost( ); byte[ ] my_ipaddress = my_address.getByName( );

    1. getLocalHost( ) is not a method of the InetAddress class.
    2. getLocalHost( ) does not return an InetAddress object.
    3. getByName( ) does not return a byte array.
    4. getByName( ) is not a method of the InetAddress class.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 79: Which of the following word processors came first?

    1. WordPerfect
    2. Lotus Notes
    3. MS Word
    4. WordStar
    5.
Correct Answer: 4.


Question 80: what is meant by sequel?

    1. pl/sql
    2. dbms
    3. sql
    4. oracle
    5.
Correct Answer: 1.


Question 81: The entire design of a PC resides on the

    1. Memory
    2. Arithmetic Logic unit section
    3. Interpreter
    4. Microprocessor
    5.
Correct Answer: 4.


Question 82: Which of the following statements is true?

    1. Netmask stores the domain names for the various computers on a network.
    2. Primary nameserver is the subnet address for a specified IP address.
    3. IP address is a unique identifier for all the hosts on a network.
    4. Default gateway stores the domain names for the various computers on a network.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 83: Statement A— The hashing function converts a given key in to a hash value within the range 1 to N. Statement B— In the range, 1 to N, N is the number of records in the file.

    1. Statement A is true, Statement B is false
    2. Statement A is false, Statement B is true
    3. Both Statements A & B are true
    4. Both Statements A & B are false
    5.
Correct Answer: 1.


Question 84: The following pseudocode has been written to find the largest of 10 numbers: begin numeric nNum, nNumLargest, nCounter = 1 accept nNum nNumLargest = nNum while nCounter < 10 begin accept nNum if nNum > nNumLargest begin nNumLargest = nNum end nCounter = nCounter + 1 end display ôThe largest of the ten numbers entered is: ô, nNumLargest end How many numbers will be accepted if the statement while nCounter < 10 is altered to while nCounter <= 10?

    1. 10
    2. 11
    3. 9
    4. 7
    5. Infinite
Correct Answer: 2.


Question 85: ____________ is any part of the computer that you can physically touch.

    1. Hardware
    2. A device
    3. A peripheral
    4. An application
    5.
Correct Answer: 1.


Question 86: The operating system is the most common type of ____________ software.

    1. communication
    2. application
    3. system
    4. word-processing software
    5.
Correct Answer: 3.


Question 87: The method that is used for writing characters in C++ program is

    1. put
    2. get
    3. write
    4. writing
    5.
Correct Answer: 1.


Question 88: In Java, _ _ _ _ _ _ _ is the default handler

    1. main
    2. class
    3. object
    4. JVM
    5.
Correct Answer: 4.


Question 89: Michelle has prepared different workbooks pertaining to the stock in store. She could not prepare a consolidated stock as she had to attend to other tasks. In order to prepare report the consolidated report, she now has to open all the workbooks one by one. Suggest a solution to her problem so that she does not waste time opening each workbook.

    1. She does not need to create a consolidated workbook.
    2. She can save all the workbooks as one workspace.
    3. She can save all the workbooks as one workbook.
    4. She can save all the workbooks as one worksheet.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 90: which language use the this type of for loop
For I in s..e loop

    1. java
    2. dbms
    3. c
    4. php
    5. vb
Correct Answer: 2.


Question 91: You create a class Practice that contains an abstract method Calculate. You need to implement the method Calculate in other files. Which modifier enables you to implement the method Calculate in other files?

    1. Extern
    2. Static
    3. Abstract
    4. Sealed
    5.
Correct Answer: 1.


Question 92: Identify the statement that is correct regarding OLE DB provider-specific connection string?

    1. OLE DB provider-specific connection string identifies any data source.
    2. OLE DB provider-specific connection string helps you access only specific data sources.
    3. OLE DB provider-specific connection string contains the name of the driver.
    4. OLE DB provider-specific connection string contains the client to which you need to connect.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 93: You want the UNIX member workstations to print jobs to the NT print server's print device. How will you configure the NT Server.

    1. Install the TCP/IP printing service
    2. LPR utility
    3. Install DLC protocol
    4. Install utility
    5.
Correct Answer: 1.


Question 94: A speech recognition system’s codebook values are matched against a database of ____________ as an early step in word construction.

    1. phonemes
    2. codes
    3. samples
    4. words
    5.
Correct Answer: 1.


Question 95: When a 'C' function call is made, the order in which parameters passed to the function are pushed into the stack is

    1. a) left to right
    2. b) right to left
    3. c) bigger variables are moved first than the smaller variables.
    4. d) Smaller variables are moved first than the bigger ones.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 96: Consider the pseudocode: Declare variable Name display" Name:" accept Name display Name How is the first display statement different from the second display statement?

    1. Both the display statements display the text on the screen.
    2. Both the display statements display the value of the variable.
    3. The second display statement displays the variable value.
    4. The first display statement displays the variable value on the screen.
    5.
Correct Answer: 3.


Question 97: Java supports multidimensional arrays.

    1. True
    2. False
    3. None
    4.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 98: Donna needs to modify the addresses to be stored in the address book. Identify the command that enables you to modify the addresses to be stored in an address book.

    1. Search Mail/News Messages command from the Search menu.
    2. Preferences command from the Edit menu.
    3. Net2Phone command from the Tasks menu.
    4. Page Source command from the View menu.
    5.
Correct Answer: 2.


Question 99: Which of the following statements is true?

    1. Circuit Gateways examine traffic upto the session layer.
    2. Circuit Gateways examine traffic upto the application layer.
    3. Circuit Gateways examine traffic upto the network layer.
    4. Circuit Gateways examine traffic upto the physical layer.
    5.
Correct Answer: 1.


Question 100: To make a presentation, you need to display the information in bullets. Which type of list would you create?

    1. Ordered
    2. Nested
    3. Unordered
    4. Definition
    5.
Correct Answer: 3.