root's blog

Welcome to INFOSYS-Zone

Location / Zones: 

 

WELCOME INFOSYS ZONE

PlacementPapers.net's Infosys-Zone is specially designed wesbite for Freshers and Infosys(infy) aspirants.
It will provide you all information realted to Infosys Recruitment and latest Jobs...

Click on below sections to get detailed information...

All INFOFYS Placement Papers

(CONTEST) Microsoft Code4Bill India Programming Contest..

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

(CONTEST) Microsoft Code4Bill India Programming Contest...

 

Visit now:

Welcome to HelpingRoot Portal

Welcome to HelpingRoot Portal

Dear user/guest,

we have finally created a First version of the much awaited HELPING ROOT Website & Portal for the members and Helping Root group members.

it has lots of interactive features like:

1) New Article Posting
2) Comment facility on current Articles.
3) Inbuilt Discussion forums
4) Online Polls
5) RSS feeds - News
6) Online help
7) Content Searching
8) Personal Blogger
9) Discussion-based community.
10) Collaboration Work Facility

(RESUME) Free Resume / CV & Cover Letters SAMPLES Download

Resume : Download Sample Resumes

(INTERVIEW) COMMON Interview Questions


:: COMMON Interview Questions ::

1. Tell me about yourself.

Keep your answer short and focused on your professional life. This is not the time to bring up relationships, childhood experiences, family etc. A brief history of education, career and special interests is what is called for here. End it with why you are interested in this particular job.

(PUZZLES) INFOSYS INTERVIEW PUZZLES WITH ANSWERS

Placement Papers Company: 

Contributor: CHETANA-JOBS Group

I HAVE COLLECTED THESE QUESTIONS AND ANSWERS FROM THE MAILS IN THE GROUP ONLY. FOR 3-4 QUESTIONS ONLY I HAVE FOUND THE ANSWER WITH THE HELP OF MY TEACHERS. SO KEEP IN MIND THAT THESE ANSWERS MAY NOT BE 100% CORRECT. TRY TO SOLVE IT YOURSELF.

1. You are given two candles of equal size, which can burn 1 hour each. You have 
to measure 90 minutes with these candles. (There is no scale or clock). Also u r 
given a lighter.

Ans: 1. First light up the two ends of the 1st candle. When it will burn out light up 
one end of the second candle. (30+60=90)

2. Try the similar problem to measure 45 minutes.

Ans: First light-up the two ends of the 1st candle and one end of the 2nd candle. 

When the 1st candle will burn out ,then light up the both ends of the 2nd candle
(15+30=45)

3. You r given a thermometer. What can u do by this without measuring the 
temperature?

Ans: if u put thermometer into a tree it won?t grow anymore, will just die off

4. How it is possible to place four points that are equidistance from each other?

OR
U r a landscape designer and your boss asked u to design a landscape such
that you should place 4 trees equidistance from each other. 
(Distance from each tree to the other must be same)

Ans: Only 3 points can be equidistant from each other. But if u place points in the 
shape of a pyramid then its possible

5. You are given a cake; one of its corner is broken. How will u cut the rest into
Two equal parts?

Ans: Slice the cake

6. How will you recognize the magnet & magnetic material & non-magnetic material?

Ans: Drag one piece of material over another. There is no attractive force in the 
middle portion of the magnet. 

OR
Get a piece of thread and tie up with the one bar and check for poles. If it iron bar
then it moves freely and if it is magnetic bar then it fix in one direction according to 
poles.


7. If one tyre of a car suddenly gets stolen.... and after sometime u find the tyre 
without the screws how will u make ur journey complete?

Ans: Open 3 screws, 1 from each tyre and fix the tyre.

8. How can u measure a room height using a thermometer?

Ans: temp varies with height. but its dependent on various other factors like 
humidity, wind etc.

9. What is the height of room if after entering the room with a watch ur head 
strikes a hanging bulb?

Ans: Oscillate the hanging bulb. Calculate the time period for one complete 
oscillation by Simple Harmonic Motion (SHM) of the handing bulb. Put it in the 
formula T=2 * 3.14 * (L/G)^1/2 
L will be the length of the hanging thread.
Add the L with ur height to get the height of the room.

OR
Ans: Drop it from the room and find the time at which it strikes the floor. Using
physics formula s = (at^2)/2 (IM NOT SURE ABOUT THIS ONE)

10. Color of bear.... if it falls from 1m height in 1s.

Ans: We get 'g' perfect 10 which is only in poles...hence polar bear...color White

11. How will you measure height of building when you are at the top of the building?
And if you have stone with you.

Ans: Drop the stone and find the time taken for the stone to reach the ground. find 
height using the formula 
s = a + gt ( s = height, a= initial velocity=0, g=9.8m/s, t = time taken)

12. How wud u catch and receive a ball in same direction? (Dropping is from north
And receiving from bottom not accepted, as it is 2 directions)

Ans: ?

13. 25 statements given. Some tell truth, some false and some alternators. Find out
the true statements.

Ans: ?

14. Can u make 120 with 5 zeros?

Ans: Factorial (factorial (0)+factorial (0)+factorial (0)+factorial (0)+factorial (0)) = 
120

15.There are three people A, B, C. Liars are of same type and Truth speaking people
are of same type. Find out who is speaking truth and who is speaking false from the 
following statements:

a) A says: B is a liar.
b) B says: A and C are of same type.

Ans: lets assume A is speaking truth. It means B is a liar then it means A and C are
not of same type.

16.5 swimmers A, B, C, E, F and many conditions of their positions like there are
Two b/w A & F, B doesn't win etc the question was to find who was b/w like E & D?

Ans: ?

17. in a race u drove 1st lap with 40kmph and in the second lap at what speed u 
must drive so that ur average speed must be 80kmph.

Ans: its impossible! if u drove the first lap in 40 kmph, its impossible that the 
average speed of both the laps is 80kmph.

for eg. consider one lap distance = 80km.
time req. to cover 1 lap = 80km/40kmph = 2 hrs.

if the avg. speed is 80kmph, then the total time would have taken = 

160kms/80kmph = 2 hrs.

same is the case with any other distance u consider. so the avg to be 80kmph is 
impossible

18. You have to draw 3 concentric circles with a line passing thru their center
without lifting hand. 

Ans: Start the line complete one circle move inside circles along the line and then
draw second circle. Like wise rest.

19. A rectangular paper is there. At a corner a rectangular size paper is taken from
it. Now you have to cut the remaining paper into two equal halves.

Ans: try it on the paper. You must fold the part that has complete paper and select
Half of it and then fold the part that cut and selects half of it and then cut along 
the folding. (I DONT UNDERSTAND THIS ONE!!)

(TIPS) 10 Days Guide to Crack INFOSYS (Infy) by: Rajiv

Location / Zones: 

(TIPS) 10 Days Guide to Crack Infy Freshers Test by : Rajiv

I am a fresher who just finsiehd my final year B.Tech Information  Technology.Being fully prepared for the selection test for Infy on June 19th, and with God's grace I was able to get an appointment Order form Infosys.I would like to give back to the group the 10 day schedule that i followed, which may be of use in CRACKING the Infy test.If 10 days arent there for you, then you coudl leve out the days that i have used for Ravi Narula and the quantitaive Aptitude. That would bring down the number of days to 7 or 8. You need to manage your time very effeciently. Spend your itme in studying, and prayers. Prayers do help a lot . 

Usually when you register with Infosys, you woul get a mail atleast 10 to 12 days before the written test either by email, or by Post.Let us keep this as 10 days.Before we start off, three rules must be kep in mind.

FIRST RULE : While job hunting , check your mail on a daily basis, so that you dont get delayed info regarding test or other such details . Even the appointment order comes by email.

SECOND RULE : Once you do receive the intimating or hall ticket, check for the following books.Not all chapters need to be followed in each book and i have given the need ones in the daily schedule .

(1) Puzzles to Puzzle you - Shakuntala Devi (very Important)

(2) More Puzzles - Shakuntala Devi (very Important)

(3) Puzzles and Teasers - George Sammers (very very Important)

(4) Brain Teasers - Ravi Narula (Optional, but few old sums are here)

(5) Quantitative Aptitude - R.S Agarwal ( Important)

(6) Verbal Reasoning - R.S Agarwal (very very Important)

(7) Previous Papers - freshers group, etc.

 

(PUZZLE for INFOSYS) SHAKUNTALA DEVI : PUZZLES TO PUZZLE YOU

Placement Papers Company: 

Click Here to Order (AMAZON)

Click Here to Order (FLIPKART)

Book Title: Puzzles To Puzzle You

Author: Shakuntala Devi

Publisher: Orient Paperbacks

ISBN: 8122200141, 9788122200140

MRP: Rs. 65

Binding: Paperback

CSC Placement Questions and Interview Experience 2015

Placement Papers Company: 

(E-BOOK) Download 450+ Infosys Puzzles for Freshers

Placement Papers Company: 
Location / Zones: 

Download E-BOOK : 450+ Infosys Puzzles

click on below button to download the free magazine in Digital (PDF) Format.

 

(Paper) Infosys Placement Paper Logical Thinking

Placement Papers Company: 
GENERAL: 


 Infosys Placement Paper


 
LOGICAL THINKING TEST
Time : 1 hour
Total Marks : 50
 
ALL QUESTIONS DO NOT CARRY EQUAL MARKS 

(INSTRUCTIONS)
 
 * Please do not write/mark on the question paper. 
 * Read the questions carefully. Work your answers carefully and as rapidly as possible.
 * Do not spend too much time on questions that seem difficult for you. If time permits go back to the ones you have left out.
 * Answer sheets have been provided to you separately. Use the first sheet to write your answers and use the remaining sheets for the detailed working.
 * On completion, please put your answer sheet along with the working sheets, inside the question paper and hand them back to us. 
 * There is no negative marking. Do not turn the page until you are told to do so.
 
 1. 2 Marks
 
 When Arthur is as old as his father Hailey is now, he shall be 5 times as old as his son Clarke is now. By then, Clarke will be 8  times older than Arthur is now. The combined ages of Hailey and Arthur are 100 years. How old is Clarke ?
 
 2. 3 Marks 
 
 I have one orange glass containing orange juice and another white glass containing apple juice. I take 50 ml of orange juice and mix it with apple juice in the white glass. Then I take 50 ml of this mixture and transfer it back to the orange glass. If you compare amount of apple juice in the orange glass and  amount of orange juice in the white glass which is more than the other and by how much ?
 
3. 3 Marks 
 
The seven digits in this subtraction problem are 0,1,2,3,4,5 and 6. Each letter represents the same digit whenever it occurs. 
 
 D A D C B
  E B E G
  --------------------
  B F E G
  --------------------
 
 What digit is represented by each letter ? 
 
 4. 4 Marks
 
 The Jones have named their four boys after favourite  relatives; their friends, the Smiths, have done the same thing with their three  boys. One of the families has twin boys. From the following clues, can you determine the families of all seven children and their ages ?
 
 i) Valantine is 4 years older than his twin brothers.
 ii) Winston, who is 8, and Benedict are not brothers. They are each named after a grandfather.
 iii) Briscoe is two years younger than his brother Hamilton,  But three years older than Dewey. 
 iv) Decatur is 10 years old.
 v) Benedict is 3 years younger than Valentine; they are not related.
 vi) The twins are named for uncles.
 
 5. 4 Marks
 
 Motorboat A leaves shore P as B leaves Q; they move across the lake at a constant speed. They meet first time 600 yards from P. Each returns from the opposite shore without halting, and they meet 200 yards from 
Q. How long is the lake ?
 
 6. 4 Marks
 
 Fanta, Pepsi and Citra often eat dinner out. 
 a) Each orders either coffee or tea after dinner.
 b) If Fanta orders coffee, then Pepsi orders the drink that Citra orders.
 c) If Pepsi orders coffee, then Fanta orders the drink that Citra does not order.
 d) If Citra orders tea, then Fanta orders the drink that Pepsi orders.
 
 Which person/persons always orders the same drink after dinner ?
 
 7. 6 Marks
 
On the Island of imperfection there is a special road, Logic Lane, on which the houses are usually reserved for the more mathematical inhabitants. Add, Divide and Even live in three different houses on this road (which has houses numbered from 1-50). One of them is a member of the Pukka Tribe, who always tell the truth; another is a member of the Wotta   Tribe, who never  tell the truth; and the third is a member of the Shalla Tribe,  who make  statements which are alternately true and false, or false and  true. 
 
 They make statements as follows :
 
ADD : 1 The number of my house is greater than that of  Divide's.

 2 My number is divisible by 4.
 3 Even's number differs by 13 from that of one of the others.

  DIVIDE : 1 Add's number is divisible by 12.
 2 My number is 37.
 3 Even's number is even.
 
 EVEN : 1 No one's number is divisible by 10. 
 2 My number is 30.
 3 Add's number is divisible by 3.
 
 Find to which tribe each of them belongs, and the number of  each of their houses. 
 
 8. 8 Marks 
  
 The names of the inhabitants of Walkie Talkie Land sound strange to the visitors, and they find it difficult to pronounce them, due to their length and a few vowel sounds they contain. The Walkie Talkie guide is discussing the names of four inhabitants - A,B,C and D. Their names each contain upto eight syllables, although none of the four names contain the same number. Two of the names contain no vowel sounds; one contains one vowel sound; and one contains two vowel sounds.   From the Guide's statements below, determine the number of  syllables  and vowel sounds in each of the four Walkie Talkie names :  

i) The one whose name contains two vowel sounds is not A.
ii) C's name does not contain more than one vowel sound or fewer than seven syllables.
iii)The name with seven syllables does not contain exactly one  vowel sound.
iv) B and C do not have names with the same number of vowel  sounds.
v) Neither the name with five syllables nor the name with seven syllables contains more than one vowel sound.
vi) Neither the name with six syllables, nor the B's name, contains two vowel sounds.
 
 9. 8 Marks

(1) and (2) represent the same two numbers - in one case multiplied 9together, in other case divided. Given that there are no 3's. find the missing digits indicated  as  (a), (b), (c) and (d) above ?
 
10. 8 Marks
 
 Two identical twins have a very unusual characteristic. One tells nothing but lies on Mondays, Wednesdays and Fridays, and tells nothing but the truth all other days. The other tells nothing but lies on Tuesdays, Thursdays and Saturdays, and tells nothing but the truth all other days. On Sundays both children speak the truth.

1) Which of the following statements can be deduced from the information presented ? 
 i) If it is Sunday, the twins will both say so.
 ii) If it is not Sunday,one twin will give the correct day and the other will lie about everything.
 iii)On any given day, only one twin will give his correct name.
 
 a) i only
 b) i and ii only
 c) i and iii only
 d) ii and iii only
 e) i,ii and iii
 
 2) According to the information presented, which of the following conversations will be impossible.

 a) Twin A : "Today you are a lier"
 Twin B : "You are telling the truth"
 
 b) Twin A : "Today you are a lier"
 Twin B : "Today I am a truthteller"
 
 c) Twin A : "Tommorow I shall be a lier"
 Twin B : "That's correct"
 
 d) Twin A : "Tommorow you will be a lier"
 Twin B : "Today you are a truthteller"
 
 e) Twin A : "Yesterday we were both truthtellers"
 Twin B : "You are lying"
 
 3) Assume that the twins followed a different set of  rules, so that on a given day both told only the truth while next day both only lied, alternating days of truth telling and lying. Under these rules,which of the following conversations would be possible ?
 
 a) Twin A : "Today you are a lier"
 Twin B : "That is correct"
 
 b) Twin A : "Today you are a lier"
 Twin B : "That is not so"
 
 c) Twin A : "Tommorow we will be liers"
 Twin B : "Yesterday we were truthtellers"
 
 d) Twin A : "Tommorow we will be liers"
 Twin B : "You are 1 year older than I am"
 
 e) Twin A : "We always tell the truth"
 Twin B : "We some times tell the truth"
 
 4) If the twins are heard saying the following on the same day, which choice presents a correct statement ? 
 Twin A : "It is Sunday Today"
 Twin B : "Yesterday was Sunday"
 Twin A : "it is summer season now"
 
 a) it is a summer sunday
 b) it is a summer monday
 c) it is Monday but not summer
 d) it is Sunday but not summer
 e) it is impossible to determine whether it is Sunday or  Monday.

(Paper) Infosys Placement Paper IIT BHU

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

INFOSYS  FROM IIT BHU


1) a frog jumps 3 ft comres bacfk 2ft in a day in how many day it will come out of 30ft deep well (2 marks )ns 
Ans 28 day

2) A-B=C 
D/E=F
G+H=I
C.F=I ANS A=9,B=5,C=4,F=2.

3)when the asctual time pass 1hr wall clock ic 10 min behind it  when 1 hr is shown by wall clock, table clock shows 10 min ahead  of ih when table clock shows 1 hr the alarm closck goes 5minbehind  it,when alarm clock goes 1 hr wrist watch is 5 min ahead of it assuming  that all clocks are correcrt with actual tinme at 12 noon what will  be time shown by wrist watch after 6 hr 
Ans---5:47:32.5 (n X 60 )50/60 X 70/60 X 55/60 X 65/60

4)a soft. engr just returned from US has eaten too mucgh fat &put a lot of weight everfy sunday he starts walking 4 km/hr on level  ground then up at 3 km\hr then back down hill at 6km\hr then again  on level grounggd at 4km\hr till he reaches his destination if he  returned home at 9 p.m. e what distance did he covered ans 24km it is aslo asked in some parer fingd half of the dist covered by hoim  in this case 
Ans 12km 

5 ] one family promblem was there in wich varios relations are givern 
Ans is correcr 3 families

6] one question was about cards 4 persons play yjthe game of cards cards are of 4 colour yellow green blue,red fing colours of playing cards which are hiddeden  
Ans:  remember the sequence yellow,yellow,green,blue,probably frob gre

(Paper) Infosys Placement Paper III

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

Infosys Paper Pattern


Part 1

1). A beggr collects cigarette stubs and makes one ful cigarette with every 7 stubs. Once he gets 49 stubs . How many cigarettes can he smoke totally. 
Ans. 8
2). A soldiar looses his way in a thick jungle at random walks from his camp but mathematically in an interestingg fashion. First he walks one mile east then half mile to north. Then 1/4  mile to west, then 1/8 mile to south and so on making a loop.  Finally hoe far he is from his camp and in which direction. 
Ans: in north and south directions 1/2 - 1/8 + 1/32 - 1/128 + 1/512 - and so on = 1/2/((1-(-1/4)) similarly in east and west directions 1- 1/4 + 1/16 - 1/64 + 1/256 - and so on  = 1/(( 1- ( - 1/4))
add both the answers

3). hoe 1000000000 can be written as a product of two factors  neither of them containing zeros 
Ans 2 power 9 x 5 ppower 9 ( check the answer )

4). Conversation between two mathematcians:first : I have three childern. Thew pproduct of their ages is 36 . If you sum their ages . it is exactly same as my neighbour's  door number on my left. The sacond mathematiciaan verfies the  door number and says that the not sufficient . Then the first  says " o.k one more clue is that my youngest is the youngest" Immmediately the second mathematician answers . Can you aanswer  the questoion asked by the first mathematician? What are the childeren ages? 
Ans 2 and 3 and 6 

5). Light glows for every 13 seconds . How many times did it between 1:57:58 and 3:20:47 am
Ans : 383 + 1 = 384

6). 500 men are arranged in an array of 10 rows and 50 columns . ALL tallest among each row aare asked to fall out . And the  shortest among THEM is A. Similarly after resuming that to their  originaal podsitions that the shorteest among each column are  asked to fall out. And the longest among them is B . Now who is  taller among A and B ? 
Ans A 

7). A person spending out 1/3 for cloths , 1/5 of the remsaining for food and 1/4 of the remaining for travelles is left with Rs 100/- . How he had in the begining ?
Ans RS 250/- 

8). there are six boxes containing 5 , 7 , 14 , 16 , 18 , 29  balls of either red or blue in colour. Some boxes contain only  red balls and others contain only blue . One sales man sold one  box out of them and then he says " I have the same number of red  balls left out as that of blue ". Which box is the one he solds  out ?
Ans : total no of balls = 89 and (89-29 /2 = 60/2 = 30  and also 14 + 16 = 5 + 7 + 18 = 30

9). A chain is broken into three pieces of equal lenths conttaining 3 links each. It is taken to a backsmith to join into a single continuous one . How many links are to tobe opened to make it ?
Ans : 2.

10). Grass in lawn grows equally thickand in a uniform rate. It  takes 24 days for 70 cows and 60 for 30 cows . How many cows can eat away the same in 96 days.?
Ans : 18 or 19

11). There is a certain four digit number whose fourth digit is twise the first digit. Third digit is three more than second digit. Sum of the first and fourth digits twise the third number. What was that number ? 
Ans : 2034 and 4368 

Part 2

1. From a vessel on the first day, 1/3rd of the liquid evaporates. On the second day 3/4th of the remaining liquid evaporates. what fraction of the volume is present at the end of the II day. 

2. an orange galss has orange juice. and white glass has apple juice. Bothe equal volume 50ml of the orange juice is taken and  poured into the apple juice. 50ml from the white glass is poured  into the orange glass. Of the two quantities, the amount of  apple juice in the orange glass and the amount of orange juice in  the white glass, which one is greater and by how much? 

3. there is a 4 inch cube painted on all sides. this is cut  into no of 1 inch cubes. what is the no of cubes which have no  pointed sides. 

4. sam and mala have a conversation. sam says i am vertainly not  over 40. mala says i am 38 and you are atleast 5 years older  than me. Now sam says you are atleast 39. all the sattements by  the two are false. How hold are they realy. 

5. ram singh goes to his office in the city, every day from his  suburbun house. his driver mangaram drops him at the railway  station in the morning and picks him up in the evening. Every  evening ram singh reaches the station at 5 o'clock. mangaram  also reaches at the same time. one day ramsingh started early  from his office and came to the station at 4 o'clock. not  wanting to wait for the car he starts walking home. Mangaram  starts at normal time, picks him up on the way and takes him back  house, half an hour early. how much time did ram singh walk. 

6. in a railway station, there are tow trains going. One in the  harbour line and one in the main line, each having a frequency of  10 minutes. the main line service starts at 5 o'clock. the  harbour line starts at 5.02a.m. a man goes to the station every  day to catch the first train. what is the probability of man  catchinhg the first train 

7. some people went for vaction. unfortunately it rained for 13  days when they were there. but whenever it rained in the  morning, they had clean afternood and vice versa. In all they  enjoyed 11 morning and 12 afternoons. how many days did they  stay there totally

9. a survey was taken among 100 people to firn their preference  of watching t.v. programmes. there are 3 channels. given no of   people who watch at least channel 1 " " 2 " " 3 no channels at all atleast channels 1and 3 " " 1 and 2 " " 2 and 3 find the no of people who watched all three. 

10. albert and fernandes they have two leg swimming race. both  start from opposite and of the pool. On the first leg, the boys  pass each other at 18 mt from the deep end of the pool. during  the II leg they pass at 10 mt from the shallow end of the pool.  Both go at const speed. but one of them is faster. each boy  rests for 4 sec to see at the end of the i leg. what is the  length of the pool.

11. T H I S Each alphabet stands for one  I S digit, what is the maximum value T  -------------- can take
X F X X
X X U X
--------------
X X N X X
--------------


1. an escalator is descending at constant speed. A walks down and takes 50 steps to reach the bottom. B runs down and takes 90 steps in the same time as A takes 10 steps. how many steps are  visible when the escalator is not operating. 

2. evvery day a cyclist meets a train at a particular crossing.  the road is straignt before the crossing and both are travelling  in the same direction. cyclist travels with a speed of 10 Kmph.  One day the cyclist comes late by 25 min. and meets the train 5km  before the crossing. what is the seppd of the train. 

3. five persons muckerjee, misra, iyer, patil and sharma, all take then first or middle names in the full names. There are 4  persons having I or middle name of kumar, 3 persons with mohan, 2  persons withdev and 1 anil. --Either mukherjee and patil have a I or middle name of dev or  misra and iyer have their I or middle name of dev --of mukherkjee and misre, either both of them have a first or  middle name of mohan or neither have a first or middle name of  mohan --either iyer of sharma has a I or middle name of kumar hut not  both. who has the I or middle name of anil 

5. a bird keeper has got Ppigeon, M mynas and S sparrows. the  keeper goes for lunch leaving his assistant to watch the birds. 
a. suppose p=10, m=5, s=8 when the bird keeper comes back, the assistant informs the x birds have escaped. the bird keeper  exclaims oh no! all my sparrows are gone. how many birds flew  away. 
b. when the bird keeper come back, the assistand told him that  x birds have escaped. the keeper realised that atleast2 sparrows  have escaped. what is minimum no of birds that can escape.

6. select from the five alternatives A,B,C,D,E AT THE end of each question ,two conditions will be given. the choices are to filled at follows.
a. if a definete conclusion can be drawn from condition 1
b. if a definete conclusion can be drawn from condition 2
c. if a definete conclusion can be drawn from condition 1 and 2
d. if a definete conclusion can be drawn from condition 1 or 2
e. no conclusion can be drawn using both conditions

7. there are N coins on a table. there are two players A&B.  you can take 1 or 2 coins at a time. the person who takes the  last coin is the loser. a always starts first --1. if N=7
a) A can always win by taking two coins in his first chanse
b) B can win only if A takes two coins in his first chance.
c) B can always win by proper play
d) none of the above

--2. A can win by proper play if N is equal to 
a) 13 b) 37 c) 22 d) 34 e) 48 ans. e.
--3. B can win by proper play if N is equal to
a) 25 b)26 c) 32 d) 41 e) none

--4. if N<4, can A win by proper play always

8. Two turns have vertain pecular charcteristics. One of them always lies on Monday, Wednesday, Friday. \the other always lies  on Tuesdays, thursdays and saturdays. On the other days they tel  the truth. You are given a conversation.

Person A-- today is sunday my name is anil
Person B-- today is tuesday, my name is bill

(Paper) Infosys Placement Paper II

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

 
(Paper) INFOSYS


1)A,B,C,D,E related.4 of them made these statements each.
i)C is my son in law's brother.
ii)B is my father's brother.
iii)E is my mother in law.
iv)A is my brother's wife.
who made these statements?(person mentioned is one of A,B,C,D,E)(10 mar ks).
  
2)e means belong.
All members of E e D.
All members of D e A.
Not all members of D e E.
Not all members of A e D.
All members of C e both A and B.some questions are asked about relatio n.use venn diagram.(5 marks). 
  
3)complete the table.
Played won lost draw goals goals
for against
A 2 2 1
B 2 1 2 4
C 2 3 7
A,B,C are 3 hockey teams.
  
4) A says Party was held on :Thursday ,May 8th.  B says Party was held on :Tuesday,May 10th. C says party was held on :Friday ,June 8th. Given April 1 st was Tuesday.one of A,B,C says 1 correct.one says 1 wrong.and one was completely wrong of date,Month and day. Find the Day the party held. 
 
5) A ship is away from the shore by 180 miles.A plane is travelling at 10 times speed of the ship.How long from the shore will they meet?  

6) Every station in N railroad issue everyother station's ticket. some stations are added.Now they have to issue 46 more tickets. say the No.of stations after and before added.
  
7) 3 persons say these statements. A says either Democratic or liberal wins the elections. B says Democratic wins.C says neither democratic nor liberal wins the election.of these only one is wrong.who wins the election?
  
8) A clock showing 6 o'clock takes 30 secs to strike 6 times.How long  will it take to strike 12 at midnight?
Ans.66 secs.
 
9) Only boys aged  16 wear coats. Boys aged  15 go to watch football.some more statements are given. What can be said about those who are watching football ? (age and  costume)
  
10) There are 3 societies A,B,C having some tractors each. A Gives B and C as many tractors as they already have. After some days B gives A and C as many tractors as they have. After some days C gives A and B as many tractors as they have.   Finally each has 24 tractors. What is the original No.of tractors each had in the beginning?
Ans.A -39.

(Paper) Infosys Placement Paper I

Placement Papers Company: 
GENERAL: 


(Paper) INFOSYS 


1) At 6'o clock clock ticks 6 times. The time between first and last ticks was 30sec. How much time it takes at 12'o clock. 
Ans. 66 sec. 2 marks. 

2)Three friends divided some bullets equally. After all of them shot 4 bullets the total no.of remaining bullets is equal to that of one has after division. Find the original number divided.  
Ans. x x x 
x-4 x-4 x-4 
3x-12 = x 
x= 6 
Ans is 18 2 marks 

3)A ship went on a voyage after 180 miles a plane statrted with 10 times speed that of the ship. Find the distance when they meet from starting point. 
Ans. 180 + (x/10) = x 
x = 20 
Ans is 180+20=200miles. 2 marks 

4) Fill the empty slots. 
Three FOOTBALL teams are there. Given below the list of maches. played won lost draw Goals for Goals against 
A 2 2 *0 *0 *7 1 
B 2 *0 *1 1 2 4 
C 2 *0 *1 *1 3 7 
the slots with stars are answers. 4 marks 
BC drew with 2-2 
A won on B by 2-0 
a won on C by 5-1 
( YOU HAVE TO FILL THE BLANKS AT APPROPRIATE STAR SYMBOLS.)` 

5) There are 3 societies a,b,c. a lent tractors to b and c as many as they had. After some time b gave as many tractors to a and c as many as they have. After sometime c did the same thing. At the end of this transaction each one of them had 24. Find the tractors each orginally had. 
Ans a had 39, b had 21, c had 12, 4 marks 

6) There N stations on a railroad. After adding x stations 46 additional tickets have to be printed. Find N and X. 
Ans.
let N(N-1) = t; 
(N+x)(N+x-1) = t+46; 
trail and error method x=2 and N=11 4 marks 

7) Given that April 1 is tuesday. a,b,c are 3 persons told that their farewell party was on 
a - may 8, thursday 
b - may 10,tuesday 
c - june 8, friday 
Out of a,b,c one is only correct one of the regarding month,day,date. Other told two correct and the third person told all wrong.What is correct date,month,day. 5 marks 
(ans may be MAY 10 SUNDAY. check once again) 

8) There are 4 parties. df,gs,dl(depositloss),ew ran for a contest. Anup,Sujit,John made the following statements regarding results.  Anup said either df or ew will definitely win  sujit said he is confident that df will not win  John said he is confident that neither ew nor dl will win  the result has come. only one of the above three has made a correct  statement. Who has made the correct statement and who has won  the contest. 5 marks.  
Ans DL 

9) Five people a,b,c,d,e are related to each other. Four of them make one true statement each as follows. 
i) b is my father's brother. (ans. d said this) 
ii)e is my mother-in-law. ( b ) 
iii)c is my son-in-law's brother. ( e ) 
iv)a is my brother's wife. ( c ) 
who said each statement. 

10)
All members of d are also members of a 
All '' e '' d 
all '' c '' both a and b 
not all '' a are members of d 
not all '' d '' e 

11) boys are allowed to watch football at c.v.Raman auditorium subjected to conditions. 
i)the boy over age 16 can wear overcoat 
ii)no boy over age 15 can wear cap 
iii)to watch the football either he has to wear overcoat or cap or both 
iv) a boy with an umberella or above 16 or both cannot wear sweater. 
v) boys must either not watch football or wear sweater. 

More Questions

(Paper) Infosys Placement Paper

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

(Paper) Infosys


1) There are two balls touching each other circumferencically. The radius of the big ball is 4 times the diameter of the small  ball.The outer small ball rotates in anticlockwise direction  circumferencically over the bigger one at the rate of 16 rev/sec.  The bigger wheel also rotates anticlockwise at Nrev/sec. what is  'N' for the horizontal line from the centre of small wheel always  
is horizontal.  

(Paper) COSL Paper Pattern

GENERAL: 

COSL Paper Pattern


This year COSL has changed the pattern altogether. Too many questions in just 30 minutes later on they
increased time by 10 min.

I have generated some of the questions : It contains Group A and group B.
Group B is psychometric and try to attempt it only after completing the
Group A. unless group A is completed don't try to go for group B since it will have very less weightage.

In group A again u will have sections like:
1.Quantitative 
2. Arrange the sentence properly and find the fifth word
3. Figures (visible test)
4. Some cartoons will be there. u have to arrange them in proper order so that u will generate one story.
5. Synonyms

Group A:

If you attempt them without solving you can solve the other questions so dont look at these questions there and just mark them blindly.

1- Two ladders are of same lenght. they are kept inclined to two opposite walls  distance of point of cantact of top of ladder to ground is 18,   24inch respectively find the length of ladder from 4 options  only one answer was more than 24 mark it around 26...
Ans
were near 16.45 or 19.002 something like that,

2
-A person buy the 6, 1 Rs stamps and 7, 50 paisa stamps he has given 12 Rs how much he will get back.  
Ans 2.5 rs

3-Electricity - gas =100  then Jack -Jill = ?

Ans
a) 0 b) 25 c) ,............?

4-Democratic = 108  ,There is a right angled isoceles triangle area given find hypoteneous.
Ans 10 root 2 

5-A man is running around a rectangle it takes time 2 time in travelling lenth than travelling width total perimeter = 300 find area 
Ans 5000

6-A coal is fed in the tunnel [ 6 ton of cole] 1 ton of cole = 35 cubic feet given cross section [ rectangular duct] it req to find height.
    Some 8 figures were given in that you have to identify the missing thing  in the diagram] 

reasoning :


1-Price of cotton today is 50 corore what will it be after 100 years
Ans  unknown

2-If x ranges from 2 to 3 y ranges from 7 to 8 then which value is max 
Ans  y*y * x other option i dont know

3-Q there are 140,0000 pencils out of which 80 % of pencils have average length of 5 inch what will be the total lenght if they are kept one over
    another what will be the distance in miles 

4-there are 4 soldiers 1 2 3 4

1 moves 3 steps ahead 
2 moves 1 or 2 step backward
3 moves .. steps 
4 moves 4 step backward

What will be the final position between one and 4 ans 5 steps 

5-verbal : DUPE remember its synonyms antonyms
   Factitious
   mitigate
   
6-a person left house with speed 40 mile per hour his wife after 30 minutes leaft to catch him at a speed of 5 in what time she will catch.

7-A waiter get 15 Rs including tip of one Rs per week { carefully read the wordings whether to add or substract 1 Rs }
Ans- calcutlate it ans 8 or 8.5 .

8- ;One person meet his friend on 12:30 then on 1:20 on second day on  third day 
Ans- 5:50

(Paper) Cisco Pattern Computer Awareness Quantitative And Analytical

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

Cisco Paper Pattern


COMPUTER AWARENESS TEST

1. In the command scanf, h is used for 
Ans. Short int

2. A process is defined as
Ans. Program in execution

3. A thread is
Ans. Detachable unit of executable code)

4.What is the advantage of Win NT over Win 95 
Ans. Robust and secure

5. How is memory management done in Win95 
Ans. Through paging and segmentation

6.What is meant by polymorphism
Ans. Redfinition of a base class method in a derived class

7. What is the essential feature of inheritance 
Ans. All properties of existing class are derived

8.What does the protocol FTP do
Ans. Transfer a file b/w stations with user authentification

9.In the transport layer ,TCP is what type of protocol
Ans. Connection oriented

10.Why is a gateway used 
Ans. To connect incompatible networks

11.How is linked list implemented
Ans. By referential structures

12.What method is used in Win95 in multitasking
Ans. Non preemptive check

13.What is meant by functional dependency 

14.What is a semaphore 
Ans. A method synchronization of multiple processes

15.What is the precedence order from high to low ,of the symbols ( ) ++ / 
Ans.( ) , ++, /

16.Preorder of A*(B+C)/D-G
Ans.*+ABC/-DG

18. B-tree (failure nodes at same level)

19. Dense index (index record appers for every search -key in file)

20.What is the efficiency of merge sort 
Ans. O(n log n)

21.A program on swaping ( 10,5 )was given (candidate cannot recollect)

22.In which layer are routers used 
Ans.In network layer 


23.In which layer are packets formed ( in network layer )

24.heap ( priority queue )

25.copy constructor ( constant reference )

26.Which of the following sorting algorithem has average sorting behavior -- Bubble sort,merge sort,heap sort,exchange sort
Ans. Heap sort

27.In binary search tree which traversal is used for getting ascending order values--Inorder ,post order,preorder
Ans.Inorder

28.What are device drivers used for 
Ans.To provide software for enabling the hardware

29.
Irrevalent to unix command 
Ans : getty

30.What is fork command in unix 
Ans. System call used to create process

31.What is make command in unix
Ans. Used forcreation of more than one file

32.In unix .profile contains 
Ans. Start up program

33.
In unix echo is used for
Aas: C)

34.In unix 'ls 'stores contents in
Ans.inode block

QUANTITATIVE SECTION

1.In a class composed of x girls and y boys what part of the class is composed of girls
A.y/(x + y)
B.x/xy
C.x/(x + y)
D.y/xy

Ans.C

2.What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream(2 pt.=1 qt. and 4 qt.=1 gal)
A.16
B.24
C.30
D.64

Ans.D

3.If the operation,^ is defined by the equation x ^ y = 2x + y,what is the value of a in 2 ^ a = a ^ 3
A.0
B.1
C.-1
D.4

Ans.B

4.A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.
A.Rs.90
B.Rs.1.00
C.Rs.3.00
D.Rs.8.00

Ans.C


5.There are 200 questions on a 3 hr examination.Among these questions are 50 mathematics problems.It is suggested that twice as much time be spent on each maths problem as for each other question.How many minutes should be spent on mathematics problems
A.36
B.72
C.60
D.100

Ans.B

6.In a group of 15,7 have studied Latin, 8 have studied Greek, and 3 have not studied either.How many of these studied both Latin and Greek
A.0
B.3
C.4
D.5

Ans.B

7.If 13 = 13w/(1-w) ,then (2w)2 =
A.1/4
B.1/2
C.1
D.2

Ans.C

8. If a and b are positive integers and (a-b)/3.5 = 4/7, then 
(A) b < a
(B) b > a
(C) b = a
(D) b >= a

Ans. A

9. In june a baseball team that played 60 games had won 30% of its game played. After a phenomenal winning streak this team raised its average to 50% .How many games must the team have won in a row to attain this average?
A. 12
B. 20
C. 24
D. 30

Ans. C

10. M men agree to purchase a gift for Rs. D. If three men drop out how much more will each have to contribute towards the purchase of the gift/
A. D/(M-3)
B. MD/3
C. M/(D-3)
D. 3D/(M2-3M) 

Ans. D

11. A company contracts to paint 3 houses. Mr.Brown can paint a house in 6 days while Mr.Black would take 8 days and Mr.Blue 12 days. After 8 days Mr.Brown goes on vacation and Mr. Black begins to work for a period of 6 days. How many days will it take Mr.Blue to complete the contract?
A. 7
B. 8
C. 11
D. 12

Ans.C

12. 2 hours after a freight train leaves Delhi a passenger train leaves the same station travelling in the same direction at an average speed of 16 km/hr. After travelling 4 hrs the passenger train overtakes the freight train. The average speed of the freight train was?
A. 30
B. 40
C.58
D. 60

Ans. B

13. If 9x-3y=12 and 3x-5y=7 then 6x-2y = ?
A.-5
B. 4
C. 2
D. 8

Ans. D

ANALYTICAL ABILITY

1. The office staff of XYZ corporation presently consists of three bookeepers--A, B, C and 5 secretaries D, E, F, G, H. The management is planning to open a new office in another city using 2 bookeepers and 3 secretaries of the present staff . To do so they plan to seperate certain individuals who don't function well together. The following guidelines were established to set up the new office

I. Bookeepers A and C are constantly finding fault with one another and should not be sent together to the new office as a team
II. C and E function well alone but not as a team , they should be seperated
III. D and G have not been on speaking terms and shouldn't go together
IV Since D and F have been competing for promotion they shouldn't be a team

1.If A is to be moved as one of the bookeepers,which of the following cannot be a possible working unit.
A.ABDEH
B.ABDGH
C.ABEFH
D.ABEGH

Ans.B


2.If C and F are moved to the new office,how many combinations are possible
A.1
B.2
C.3
D.4

Ans.A

3.If C is sent to the new office,which member of the staff cannot go with C
A.B
B.D
C.F
D.G

Ans.B

4.Under the guidelines developed,which of the following must go to the new office
A.B
B.D
C.E
D.G

Ans.A

5.If D goes to the new office,which of the following is/are true
I.C cannot go
II.A cannot go
III.H must also go

A.I only
B.II only
C.I and II only
D.I and III only

Ans.D

2.After months of talent searching for an administrative assistant to the president of the college the field of applicants has been narrowed down to 5--A, B, C, D, E .It was announced that the finalist would be chosen after a series of all-day group personal interviews were held.The examining committee agreed upon the following procedure

I. The interviews will be held once a week
II. 3 candidates will appear at any all-day interview session
III. Each candidate will appear at least once
IV. If it becomes necessary to call applicants for additonal interviews, no more 1 such applicant should be asked to appear the next week
V. Because of a detail in the written applications,it was agreed that whenever candidate B appears, A should also be present.
VI. Because of travel difficulties it was agreed that C will appear for only 1 interview.

1.At the first interview the following candidates appear A,B,D.Which of the follwing combinations can be called for the interview to be held next week.
A.BCD
B.CDE
C.ABE
D.ABC

Ans.B

2.Which of the following is a possible sequence of combinations for interviews in 2 successive weeks
A.ABC;BDE
B.ABD;ABE
C.ADE;ABC
D.BDE;ACD

Ans.C

3.If A ,B and D appear for the interview and D is called for additional interview the following week,which 2 candidates may be asked to appear with D?
I. A
II B
III.C
IV.E

A.I and II
B.I and III only 
C.II and III only
D.III and IV only

Ans.D

4.Which of the following correctly state(s) the procedure followed by the search committee
I.After the second interview all applicants have appeared at least once
II.The committee sees each applicant a second time
III.If a third session,it is possible for all applicants to appear at least twice

A.I only
B.II only
C.III only
D.Both I and II

Ans.A

3. A certain city is served by subway lines A,B and C and numbers 1 2 and 3 When it snows , morning service on B is delayed When it rains or snows , service on A, 2 and 3 are delayed both in the morning and afternoon  When temp. falls below 30 degrees farenheit afternoon service is cancelled in either the A line or the 3 line, but not both. When the temperature rises over 90 degrees farenheit, the afternoon service is cancelled in either the line C or the 3 line but not both. When the service on the A line is delayed or cancelled, service on the C line which connects the A line, is delayed. When service on the 3 line is cancelled, service on the B line which connects the 3 line is delayed. 

Q1. On Jan 10th, with the temperature at 15 degree farenheit, it snows all day. On how many lines will service be
affected, including both morning and afternoon.
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5 

Ans. D

Q2. On Aug 15th with the temperature at 97 degrees farenheit it begins to rain at 1 PM. What is the minimum number
of lines on which service will be affected?
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5 

Ans. C

Q3. On which of the following occasions would service be on the greatest number of lines disrupted.
(A) A snowy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(B) A snowy morning with the temperature at 45 degree farenheit
(C) A rainy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(D) A rainy afternoon with the temperature at 95 degree farenheit

Ans. B

4. In a certain society, there are two marriage groups, red and brown. No marriage is permitted within a group. On marriage, males become part of their wives groups; women remain in their own group. Children belong to the same group as their parents. Widowers and divorced males revert to the group of their birth. Marriage to more than one person at the same time and marriage to a direct descendant are forbidden

Q1. A brown female could have had
I. A grandfather born Red
II. A grandmother born Red
III Two grandfathers born Brown

(A) I only
(B) III only
(C) I, II and III
(D) I and II only

Ans. D

Q2. A male born into the brown group may have 
(A) An uncle in either group
(B) A brown daughter
(C) A brown son
(D) A son-in-law born into red group 

Ans. A

Q3. Which of the following is not permitted under the rules as stated.
(A) A brown male marrying his father's sister
(B) A red female marrying her mother's brother
(C) A widower marrying his wife's sister
(D) A widow marrying her divorced daughter's ex-husband 

Ans. B

Q4. If widowers and divorced males retained their group they had upon marrying which of the following would be permissible ( Assume that no previous marriage occurred)
(A) A woman marrying her dead sister's husband
(B) A woman marrying her divorced daughter's ex-husband
(C) A widower marrying his brother's daughter
(D) A woman marrying her mother's brother who is a widower.

Ans. D 

5. I. All G's are H's
II. All G's are J's or K's
III All J's and K's are G's
IV All L's are K's
V All N's are M's
VI No M's are G's

Q1. If no P's are K's which of the following must be true
(A) No P is a G
(B) No P is an H
(C) If any P is an H it is a G 
(D) If any P is a G it is a J

Ans. D

Q2. Which of the following can be logically deduced from the stated conditions
(A) No M's are H's 
(B) No H's are M's
(C) Some M's are H's
(D) No N's are G's 

Ans. D

Q3. Which of the following is inconsistent with one or more conditions
(A) All H's are G's 
(B) All H's are M's
(C) Some H's are both M's and G's
(D) No M's are H's

Ans. C

Q4. The statement "No L's are J's" is 

I. Logically deducible from the conditions stated
II Consistent with but not deducible from the conditions stated
III. Deducible from the stated conditions together with the additional statements "No J's are K's"
(A) I only 
(B) II only
(C) III only
(D) II and III only 

Ans. D

(Paper) Accenture Pattern Written And Interview

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

Accenture Pattern



(Consists of 4 rounds- all are elimination rounds)

(Paper) Accenture Paper Pattern Verbal And Aptitude

Placement Papers Company: 
GENERAL: 

Accenture Paper Pattern

Question Paper
There are three sections.

Section 1-ENGLISH

1) In this section 2 passages were there on basis of that u have to answer 10 questions (5 question each ) First passage was based on ball tempering by Indian team with mix of lagan story .In this answer of first question was (Ball tempering) the second passage was based on Gadar movie.(same story). 

Synonyms:

1)Candid:ans frank
2)Specifaction :ans documentation
3) Extradite =deport 
4) Cursory= scold
5) ----------= very high

fill up the blanks with proper word(5 questions)  pick the sentence which has grammatical mistake.(5 questios). 

Section 3-Verbal (20 questions)

Here few questions are from logical reasoning (eg.)(6 questions) Sentences: ( type of question) (logical deductions)
i.some cats are dog
ii. no dog is lion 

conclusion :

i. some dogs are lion
ii. some dog are cats 
options:
a. only (i) follows 
b. either I or ii follows 
c. none follows 

2 questions on +means *, %mean -, etc.answers of those questions are 4 and -20/3.. letter series example aabb-abda?bbaa this type one question a question of this type  find the next term in AM ,BA ,JM like this

Aptitude questions:

1) it has 20 mixutre conatins mil and water in the ratio 3:5,replace 4 litres of mixture with 4 litres of water what is the final ratio of milk and water.

2) + means * and * means / and / means % what is the value of these question 2+3*5/7 it was two question of these type.

3) The equivalent compound ratio of 5:6::7:10::6:5 ( question of this type this is not exact question).

3) work can be done by 8 men and 10 women in 25 days, the same work can be done by 10 children and 5 women . in how many days 2 children and 3 men (similar to this)  

4) one man or two women or three boys can do a work in 44 days then one man, one women and one boy together can fininsh the same work in ---- dyas

5) (998-1) (998-2) (998-3)????.. (998-n)=------- when n>1000 ans is zero

6) in how many ways can a lock be opened if that lock has three digit number lock if 
i) the last digit is 9
ii) and sum of the first two digits is less than or equal to the last digit. numbers are from 0-9

7) if a man reduces the selling price of a fan from 400 to 380 his loss increases by 20% .cost price of fan is.

8) There are 76 persons. 53 can read hindu,46 can read times,39 can read deccan and 15 can read all.if 22 can read hindu and deccan and 23 can read deccan and times then what is the number of persons who read only times and hindu???
Ans 18  

9) in pure milk if 20% replaced by water and in this again 20% is replaced by water and again 20% is replaced by water then what is the praportion of milk in that mixture

10) after 10 years A will be twice the age of B before 10 years.and now if the difference is 9 years between them then what is the age of B after 10 years 
Ans 49

11)races and games ---- 2 questions from this chapter like (A beats B by 10 meters and B beats C by 15 metres the A beats C by ) 

12)in the year 1990 there are 5000 men 3000 women 2000 boys .in 1994 men are increased by 20% women are increased by ratio of boys and women (this type of question but some what difficult I mean it takes too much time to solve)

Ratio and Proportion (4 questions)
Ages (3 Qus. )
Races and games
Time and distance 
Time and work
Percentages 

Note:if u don?t get answers please tick ?C?, u will be shortlisted See there will be mentioned that negitive marking is there but I am sure that there is no negitive marking Do not be afraid of attempting all questions Attempt all  In the last part you will get option E as answer but there is no option E to tick in the answer sheet please be careful 

For GD 

Per team 8 members and they tell us to choose a topic of ourown interest The topics we faced are Advantages and disadvantages of Internet Betting in cricket should legalized or not Education system in India A discussion on Iraq and America war  After finishing the GD you will be given a form Please fill the form very very very carefully because based on that they pose the questions in the interview  Remember those who have year gap in acadamic career will have less chances (happened to our batch),Those who do not have consistant percentages in their academics also . 

Interview
Two interviews 
First HR then Technical 

HR questions are based on the form mentiond above it is very cool and do very very carefully be aware of the things whatever you say
Technical interview comprices basic questions in every subject and the projects done in your curriculum

Pages



comments powered by Disqus
Subscribe to RSS - root's blog

Preview

Download