(Paper) Latest Samsung Fresher Job Placement Paper

SAMSUNG

These are the Some Question was Asked in Samsung Selection Written Test. I have Write the ans.

Aptitude  Questions With Answers:-

1. Value of EOF??

Ans: - 1

2.struct abc
{
};
Struct abc arr[10];
Struct abc *p=arr;
Which will be increment the pointer to point the next array element?

Ans:- p=p+sizeof(abc);

3.char *str[ ]={“Samsung”,”india”); //not remember exactly.
Printf(“%s”,*++a);
Printf(“%s”,*a++);
Printf(“%s”,*++a);

Ans: Samsung India

4.char *a=”hello\0world\0!!”;
Printf(“%d”,strlen(a));
a=a+6;
Printf(“%d”,strlen(a));
a=a+7;
Printf(“%d”,strlen(a));

Ans : 5 5 1

5.int i=0;
For(;i++;printf(“%d”,i));
Printf(“%d”,i);

Ans:1

6.static int I;
Main()
{
If(i==5)
Printf(“Samsung”);
i++;
return(i=main());
}

Ans: Stack Overflow

7.printf(“%s”,printf(“Samsung”)+fun());
Fun()
{
Return “electronic” //not remember exactly
}

Ans: Samsung IC

8.int *b={1,2,3,4,5,6,9,8};
Print(“%d”,(b+1)[5]);

Ans: 9

9.int i=512;
Char *c=(char *)&i;
C[0]=1;
Printf(%d”,i);

Ans: 513;

10.enum={black=2,
Green=7,
Red;
}
Printf(“%d %d %d”,black,green,red}

Ans: 2 7 8

11.class abc
{
};
abc ob;
cout<

Ans: 1;

12.class abc
{
Static int I;
Int a;
};
abc ob;
cout<cout<

13.char c=’a’;
Printf(“%d %d %d”,size(c),size(‘a’),size(“A”);

Ans: 1 4 2;

14.int i=5,*j;
Void *k;
K=j=&I;
Printf(“%d”,k+1);

Ans: Compilation error (but its running on gnu);

15.int i=0;
Switch(i)
{
Printf(“samsung”);
Case 10:printf(“some string”);
Break;
Case 5*2:printf(“some string”);
Break;
}

Ans: Error Due to Conflicting Case;

16.Define true 1
define false -1
define null 0
if(null)
printf(“……”);
else if(false)
printf(“true”);

Ans: True;

18.Define sqrt(x) x*x
Sqrt(3+5);

Ans: 23;

Data Structure :-

1.How Many No. of Node Will Make a Complete Binary Tree.

Ans: 15;

2.Property of Heap?

Ans: Every Node is Greater Than its Child;

3.Complexity of Binary.
Log n;

4.In Case of Recursion Wis Overhead.

Ans : Stack

Operating System :-

1.Which is The False Statement.

Ans :  (b): Smaller Page Size, Increase the Internal Fragmentation;

2.On Switch on the Computer Which Loader Come in Action First.

Ans: Boot Strap Loader

3.When CPU Service Interrupt

Ans : (a) after executing the current instruction

4.How to Decrease The Page Fault.

Ans :  locality of reference

I want to keep my name anonymous and want to wish best of luck to all those appearing !
And that was all. At the end of it , 19 of us were selected.
 

Company Name: SAMSUNG
No of Rounds:
Aptitude Test, Techincal Round-1
Type : Fresher Job Interview